Kommenteeri

Raili nõlvaku sügiskollektsioon zeros

Alates 2. septembrist on Raili Nõlvaku sügistalvine kollektsioon müügil Baltika kvartalis asuvas Loomeinkubaatori showroomis ZERO.

Sügis-talv 2015/16 kollektsioon

Sügiskollektsiooni märksõnadeks on kihilisus, erineva olemusega materjalide ja tekstuuride kombineerimine.

Inspiratsiooniallikaks on eestimaine talv oma värvituse ja pimedusega, erinevate looduses esinevate mikrostruktuuridega. Samuti eesti inimesed ise, kes sügise saabudes justkui unustavad moe ja haaravad endale selga midagi tumedat ja sooja. Raili Nõlvaku sügistalvine kollektsioon pakub toodetena välja hulga erinevaid „kihte“, mida kombineerides saavutatakse veidi grungelik I-don´t care attitude.

            Värvigamma, peegeldades Eestimaa talve värvitust, on vaoshoitud. Baasvärvidele, mustale ja valgele, sekundeerivad üksikud pooltoonid ning kontrastiks piisk eredat värvi detailide ja aksessuaaride näol.

Oma töös otsib disainer tasakaalu funktsionaalsuse ja väljendusrikkuse vahel.

            Sügiskollektsioonis jätkab autor tegelemist eelnevate kollektsioonide teemadega haakuvate probleemidega. Disainerit inspireerivad mängud vormi ja konstruktsiooniga, ning väikesed ootamatud detailid rõivaste juures. Läbiv joon disainides on kontrast range geomeetrilise loogika ning kerge naiseliku fluidumi vahel.


Lisa kommentaar

Email again: